KONFRANSIN MƏQSƏD VƏ VƏZİFƏLƏRİ

MƏQSƏD

• COVID-19 xəstələrində erkən və gecikmiş fəsadların diaqnostika, müalicə və profilaktikasının yaxşılaşdırılması

VƏZİFƏLƏR

• Pandemiya ilə mübarizədə milli və beynəlxalq təcrübənin öyrənilməsi;
  • COVID-19 xəstəliyinin diaqnostika və müalicəsində yeniliklər barədə maarifləndirmənin təşkil edilməsi;
  • Müxtəlif ixtisaslı  həkimlərin koronoviruslu xəstələrdə erkən və gecikmiş fəsadların diaqnostika, müalicə və profilaktikası barəsində bilik və bacarıqlarının təkmilləşdirilməsi;
  • Ağır gedişli  COVID-19 xəstələrində ECMO  tətbiqi təcrübəsinin mübadiləsi;

• Konfransda iştirak etmək üçün qeydiyyatdan keçmək mütləqdir!
  • Konfransın akkreditasiya edilməsi üçün Səhiyyə Nazirliyinə müraciət edilmişdir.

"COVID 19: Erkən və Gecikmiş Fəsadlar" mövzusunda Beynəlxalq Elmi Konfrans keçiriləcək

20 noyabr 2021-ci il tarixində Dövlət Gömrük Komitəsi Tibbi Xidmət İdarəsi Elmi-Təcrübi və Tədris Mərkəzi, Mərkəzi Gömrük Hospitalı və Mərkəzi Gömrük Hospitalının rəsmi tərəfdaşı Florence Nightingale Xəstəxanalar Qrupunun birgə təşkilatçılığı ilə “18-24 noyabr Ümumdünya Antibiotiklərlə Bağlı Maarifləndirmə Həftəsi”nə həsr edilmiş "COVID 19: Erkən və Gecikmiş Fəsadlar" mövzusunda Beynəlxalq Elmi Konfrans keçiriləcək.

Hibrid formatda həyata keçirilməsi planlaşdırılan Beynəlxalq Elmi Konfransda “COVID-19: Erkən dövr fəsadları” və “COVID-19: Gecikmiş dövr fəsadları” başlıqlı 2 paneldə Azərbaycan və Türkiyədən olan yüksəkixtisaslı mütəxəssislər tərəfindən ümumilikdə 19 məruzə dinləniləcək. Konfrans panel müzakirələr və sual-cavab sesiyaları vasitəsilə interaktiv şəklində aparılacaq.

Konfransın proqramına uyğun olaraq infeksionist, ürək-damar cərrahı, terapevt, endokrinoloq, anestezioloq-reanimatoloq, nevropatoloq, fizioterapevt, radioloq, qastroenteroloq, nefroloq, oftalmoloq, dermatoveneroloq, psixiatr və pulmonoloq ixtisaslarından olan mütəxəssislər konfransda əyani şəkildə iştirak edə bilərlər.

• Konfransda əyani şəkildə iştirak edəcək şəxslərin COVİD-19 passportu və ya İmmun sertifikatının olması mütləqdir!
  • Konfransa eyni zamanda hərkəs distant şəkildə ZOOM proqramı vasitəsilə də qoşula biləcək.
  • Yerlər məhdud olduğu üçün həm əyani həm onlayn iştirak üçün qeydiyyatdan keçmək MÜTLƏQDİR!

• Proqramın 80 faizini tamamlayan hər bir iştirakçıya sertifikat veriləcək.
  • Konfransda iştirak ödənişsizdir. Hərkəs konfransda iştirak üçün dəvətlidir!

20 NOYABR 2021

AÇILIŞ NİTQLƏRİ

Ceyhun Məmmədov

AR Dövlət Gömrük Komitəsi Tibbi Xidmət İdarəsi, rəis, Azərbaycan