DƏYİRMİ MASANIN MƏQSƏD VƏ VƏZİFƏLƏRİ

MƏQSƏD

• Mamalıq-ginekologiya sahəsində beynəlxalq təcrübənin və multidissiplinar əməkdaşlığın rolu ilə bağlı müvafiq sahədə fəaliyyət göstərən mütəxəssislərin bilik və bacarıqlarının təkmilləşdirilməsi

VƏZİFƏLƏR

• Mamalığın aktual problemləri və perimenopauzal və menopauzal dövrdə qadınlarda sıx rast gəlinən ginekoloji problemlər barədə maarifləndirmənin həyata keçirilməsi
  • Həkimlər arasında təcrübə mübadiləsinin təmin edilməsi

• Dəyirmi masada distant iştirak etmək üçün qeydiyyatdan keçmək mütləqdir!

25 aprel 2023-cü il tarixində Dövlət Gömrük Komitəsinin Tibbi Xidmət İdarəsinin Elmi-Təcrübi və Tədris Mərkəzinin və Mərkəzi Gömrük Hospitalının birgə təşkilatçılığı, Evafarm MMC-nin dəstəyi ilə "Mamalıq-ginekologiya sahəsində beynəlxalq təcrübənin və multidissiplinar əməkdaşlığın rolu" mövzusunda Dəyirmi Masa həyata keçiriləcək.

Böyük Britaniyanın Birmingem Qadın və uşaq hospitalının mama-ginekoloqu, PhD, Fidan İsrafil-Bəylinin iştirakı ilə həyata keçiriləcək Dəyirmi Masada mamalığın aktual problemləri, o cümlədən perimenopauzal və menopauzal dövrdə qadınlarda sıx rast gəlinən ginekoloji problemlər barədə təqdimatlar ediləcək və auditoriyanı maraqlandıran suallar cavablandırılacaq.

• Dəyirmi Masada əyani iştirak dəvətnamə əsasında, distant iştirak isə qeydiyyat əsasında həyata keçiriləcək.
  • Yerlər məhdud olduğu üçün qeydiyyatdan keçmək MÜTLƏQDİR!
  • İştirak ödənişsizdir. Hərkəs Dəyirmi Masada iştirak üçün dəvətlidir!

25 APREL 2023

AÇILIŞ NİTQİ