HƏKİMLƏRİMİZ

Abduləli Əliyev

plastik-rekonstruktiv və estetik cərrah

Pasientlərimizə profesional şəkildə maksimal qayğı və komfort şəraitdə bütün növ ürək-damar xəstəliklərin vaxtında profilaktikası, düzgün diaqnozu və müalicəsini təmin edirik.

Mərkəzi Gömrük Hospitalı İnvaziv Kardiologiya şöbəsində diaqnostika və müalicə məqsədli olaraq; Poliklinik xidmətlər, koronar intensiv terapiya və ürək kateterizasiyası və Koronar Angioqrafiya Laboratoriyası, mütəxəssis həkim, tibb bacısı və texniklər ilə 24 saat xidmətinizdədir.

Təhsil

• 1994-2000

Azərbaycan Dövlət Tibb Universitetinin müalicə-profilaktika fakultəsi,

fərqlənmə ilə

• 2000-2001

M.Nağıyev adına Bakı şəhəri Kliniki təcili tibb yardım xəstəxanasında cərrahiyyə ixtisası üzrə internatura kursu

• 2006

Moskva şəhəri, Rusiya Elmi Cərrahiyyə mərkəzinin plastik estetik rekonstruktiv cərrahiyyə və üz-çənə cərrahiyyəsi şöbəsində plastik cərrahiyyə ixtisası üzrə aspirantura təhsilini keçmişdir.

• 2010

«Döş qəfəsi yumşaq toxumalarının geniş defekt və deformasiyalarında plastik cərrahiyyə və mikrocərrahiyyənin imkanları» mövzusunda namizədlik dissertasiyasını müdafiə etmişdir.

• 2016

Rusiya, İngiltərə, Yunanıstan, Gürcüstan, Amerika və s. çoxsaylı konferensiya və konqresslərdə iştirak və məruzə etmiş, elmi praktik kurslarda olmuşdur.

Təcrübə və Bacarıqlar

• Kardiologiyanın bütün sahələrində 10 il iş təcrübəsi
  • 2014-cü ildən etibarən Mərkəzi Gömrük Hospitalında həkim-kardioloq kimi çalışır.
  • Ürəyin koronar damarların angioqrafiyası, balon angioqrafiya, aorta-koronar şuntlama, by-pass kontrol (şuntoqrafiya, balon angioplastika və stendləmə), periferik damarların angioqrafiyası (renal, aşağı və yuxarı ətrafların angioqrafiyası və müvəqqəti pacemakerin qoyulması) kimi mürəkkəb invaziv müdaxilələr həyata keçirir.

Lisenziyalar və Sertifikatlar

• Maryland Certified Nursing Assistant License
  • Progressive Care Certified Nurse Certification (PCCN)
  • Member, District of Columbia Nurses Association (DCNA)