SEMİNARIN MƏQSƏD VƏ VƏZİFƏLƏRİ

MƏQSƏD

• COVID-19-un müalicə və diaqnostikası işinin təkmilləşdirilməsi istiqamətində qurumlararası əməkdaşlığın təmin edilməsi

VƏZİFƏLƏR

• COVID-19-un müalicə və diaqnostikasına müasir yanaşmanın öyrənilməsi
  • Mütəxəssislərarası təcrübə mübadiləsinin təmin edilməsi üçün interaktiv müzakirələrin təşkil edilməs

"COVID-19-un müalicə və diaqnostikasına müasir yanaşma" mövzusunda seminar keçiriləcək

5 aprel 2022-ci il tarixində Azərbaycan Respublikası Ədliyyə Nazirliyinin Tibb Baş İdarəsi və Azərbaycan Respublikası Dövlət Gömrük Komitəsi Tibbi Xidmət İdarəsinin birgə təşkilatçılığı ilə “COVID-19-un müalicə və diaqnostikasına müasir yanaşma” mövzusunda seminar həyata keçiriləcək.

Seminarda “COVID-19 infeksiyasının diaqnostika və müalicəsində laborator müayinələrin əhəmiyyəti”, “COVID-19 müalicəsində diqqət edilməli vacib məqamlar“ və “COVID 19 pandemiyası dövründə BA (bronxial astma) və AXOX (ağciyərlərin xroniki obstruktiv xəstəliyi) xəstələrinin müalicəsi” mövzularında Mərkəzi Gömrük Hospitalının həkimləri tərəfindən hazırlanmış məruzələr dinləniləcək. Seminar sual-cavab sesiyaları vasitəsilə interaktiv şəklində həyata keçiriləcək.

Seminar əyani şəkildə Azərbaycan Respublikası Ədliyyə Nazirliyi İxtisaslaşdırılmış müalicə müəssisəsinin tibb xidmətinin Vərəm üzrə təlim mərkəzində həyata keçiriləcək.

05 APREL 2022

AÇILIŞ NİTQİ

İftixar Qurbanov

Azərbaycan Respublikası Ədliyyə Nazirliyi Tibb baş idarəsinin rəis müavini, tibb xidməti polkovniki